Tiger Marine Center

Verkoopbemiddeling

Consignatieverkoop 

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zijn boot zelf te verkopen of ziet vaak op tegen het ontvangen van klanten met de daarbij behorende rompslomp en afwikkeling. Uiteraard kunnen wij altijd bemiddelen tussen verkopers en kopers van alle soorten boten.

Wij nemen voor u deze zorg geheel uit handen en kunnen uw boot in consignatieverkoop nemen. Uw boot zal dan bij ons uitgebreid op de website geplaatst worden en meegenomen worden in onze advertenties.

Indien nodig verzorgen wij ook de schoonmaak, onderhoud en stalling van uw boot. Voor de dienst consignatieverkoop rekenen wij een commissie van 8% tot 10%. Dit is afhankelijk van het type boot.

Inkopen van uw boot

We hebben ook de mogelijkheid om uw boot in te kopen. Wij halen de boot op en betalen direct de afgesproken prijs aan u uit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen

Heeft u vragen? Neem dan zeker eens contact met ons op, zodat wij het aan u kunnen uitleggen. Of wij komen bij u langs, om dan ook direct de boot te bekijken.

Klantvriendelijk

We zijn klantgericht en luisteren graag naar uw wensen en adviseren wij u de best passende oplossing of product

Garantie

We zijn professioneel, goed op de hoogte en we bieden alleen goede producten, u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Eerlijke tarieven

We hanteren goede prijzen voor de beste boten en sloepen, zowel nieuw als gebruikte. U krijgt het scherpste tarief.