Tiger Marine Center

Antonio Ranieri

Exclusief importeur van Ranieri Boats by Antonio Ranieri

Tiger Marine Center in Rotterdam is exclusief importeur van de luxe design boten van Ranieri Boats by Antonio Ranieri.

Ranieri bezit een van de grootste botenbouwplaatsen van Europa. Ranieri werd begin jaren 70 geboren. Toen hij nog heel jong was, vervulde hij zijn grootste droom door een samenwerking aan te gaan met Tullio Abbate, een beroemde piloot uit Como en bouwer van offshore-boten die over de hele wereld beroemd is.

Een samenwerking die een snelle introductie van het merk mogelijk maakt en zich nationaal en internationaal vestigt. Zelfs vandaag de dag blijven de twee merken samenwerken, verenigd door een sterke vriendschap en de voortdurende drang om te innoveren.

Voor het ontwerp van zijn boten maakt het merk gebruik van de meest geavanceerde vormen van technologie om op het hoogste niveau van complexiteit te blijven op het gebied van hydrodynamica voor het ondergedompelde deel en aerodynamica voor het boven water deel van de boot.

Antonio Ranieri zet zich in om klanten het maximale te garanderen op het gebied van Italiaans design, efficiëntie, veiligheid en topprestaties.

Meer informatie op antonio-ranieriboot.nl

Bekijk ons volledig aanbod Voorraad nieuw Voorraad gebruikt
Klantvriendelijk

We zijn klantgericht en luisteren graag naar uw wensen en adviseren wij u de best passende oplossing of product

Garantie

We zijn professioneel, goed op de hoogte en we bieden alleen goede producten, u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Eerlijke tarieven

We hanteren goede prijzen voor de beste boten en sloepen, zowel nieuw als gebruikte. U krijgt het scherpste tarief.