Tiger Marine Center

Onderhoud & reparatie

Tiger Marine Center & Nautic Link

Tiger Marine Center is dealer van Suzuki buitenboordmotoren. Ook voor onderhoud en tweedehands motoren kun je er terecht.

Tiger Marine Center in Rotterdam verkoopt nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren. Dus als je op zoek bent naar een Suzuki buitenboordmotor, ben je welkom in het watersportcentrum in Rotterdam. Verder koop je er ook nieuwe ribs van Tiger Marine, Salpa en Nimarine, nieuwe rubberboten van Suzumar en Nimarine, nieuwe sportcruisers en Karel consoleboten.

Naast de verkoop, biedt het Tiger Marine Center ook meerdere diensten aan. Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren, dan staan ze voor je klaar. Dit is de Tiger Marine Center ‘no nonsens-service’. In de showroom en werkplaats kun je terecht voor onderhoud en reparaties. Zo kunnen ze de reparatie van een buitenboord en inboard motor voor je verzorgen. Maar ook voor alle polyester werkzaamheden kun je er terecht: van een gell coat reparatie tot een complete zijkant van een boot ben je er aan het juiste adres.

Daarnaast is er een mogelijkheid tot een goede en betrouwbare bootstalling, zowel binnen als buiten. Dan kun je tijdens de stallingperiode direct ook alle werkzaamheden aan je boot laten uitvoeren. Tiger Marine Center is het adres voor jouw watersportplezier.

Klantvriendelijk

We zijn klantgericht en luisteren graag naar uw wensen en adviseren wij u de best passende oplossing of product

Garantie

We zijn professioneel, goed op de hoogte en we bieden alleen goede producten, u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Eerlijke tarieven

We hanteren goede prijzen voor de beste boten en sloepen, zowel nieuw als gebruikte. U krijgt het scherpste tarief.