Tiger Marine Center

MX 450 (RIB)

Vanaf € 8799

Ongekend stevig en duurzaam

De Nimarine MX 450 RIB (Rigid Inflatable Boat) is door zijnlage gewicht makkelijk trailerbaar en uitgerust met eenrobuuste polyester romp voor een stabiele en comfortabelevaart onder alle omstandigheden. Tevens is dit modelvoorzien van drie ruime waterdichte opbergcompartimentenen een zelflozende kuip. De stijlvolle stuurconsole metcomfortabele ruit biedt bovendien ruimte voor een legioaan accessoires.

Standaard

Tot de standaarduitrusting van de MX 450 behoren handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog en tankbevestiging. Daarnaast worden er ook een voetpomp, manometer en een reparatiekit meegeleverd.

De Nimarine MX 450 RIB kan naar keuze uitgevoerd worden met diverse buitenboordmotoren t/m 50pk en wordt standaard afgeleverd inclusief stuurconsole, eenuitgebreide kussenset en maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie. Vanaf MX 410 is de RIB in hypalon uitgevoerd: duurzamer en kwalitatief hoogwaardiger dan PVC. 

Garantie

Op een Nimarine rubberboot ontvang je maar liefst 2 jaar garantie voor onbezorgd vaarplezier.

Bekijk ons volledig aanbod Voorraad nieuw Voorraad gebruikt
Klantvriendelijk

We zijn klantgericht en luisteren graag naar uw wensen en adviseren wij u de best passende oplossing of product

Garantie

We zijn professioneel, goed op de hoogte en we bieden alleen goede producten, u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Eerlijke tarieven

We hanteren goede prijzen voor de beste boten en sloepen, zowel nieuw als gebruikte. U krijgt het scherpste tarief.