Tiger Marine Center

Tiger Marine Topline

Tiger Marine Topline

De ideale Family Cruiser

Als een van onze bestverkopende modellen, is onze iconische TopLine-serie ontworpen voor diegenen die willen genieten van ontspanning met een vleugje luxe. Deze serie biedt het ideale platform voor gezellige dagen op het water met vrienden, waarbij de nadruk ligt op comfort en stijl. Wat de TopLine-serie extra bijzonder maakt, is het streven naar een optimale mate van privacy, mogelijk gemaakt door de ruime aparte zonnebadzones.

De TopLine-serie blinkt niet alleen uit in het bieden van een ontspannen omgeving voor groepsuitjes, maar komt ook volledig tot zijn recht als een krachtige en hoogwaardige boot. Met geavanceerde prestatiekenmerken en vakmanschap biedt de TopLine-serie een ongeëvenaarde ervaring voor diegenen die op zoek zijn naar zowel luxe als prestaties. Of je nu op zoek bent naar een rustige dag op het water of naar opwinding en snelheid, de TopLine-serie staat garant voor een veelzijdige en bevredigende vaarervaring.

Bekijk ons volledig aanbod Voorraad nieuw Voorraad gebruikt
Klantvriendelijk

We zijn klantgericht en luisteren graag naar uw wensen en adviseren wij u de best passende oplossing of product

Garantie

We zijn professioneel, goed op de hoogte en we bieden alleen goede producten, u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Eerlijke tarieven

We hanteren goede prijzen voor de beste boten en sloepen, zowel nieuw als gebruikte. U krijgt het scherpste tarief.