Diensten

In de showroom en werkplaats van Tiger Marine Center in Rotterdam kunt u terecht voor diverse diensten. Deze diensten zijn onder andere reparaties, onderhoud, stalling en verkoopbemiddeling voor motoren, boten en trailers. Wij informeren u graag over deze werkzaamheden en nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, onder het genot van een kopje koffie.

Onderhoud

“Polyester reparatie”

Wij kunnen alle polyester werkzaamheden voor u verrichten van een gellcoat reparatie tot een complete zijkant van een boot, ook in samen werking met uw verzekering. In opdracht van de klant maken wij ook schade expertise voor uw verzekering, voor meer informatie neem contact met ons op! 

Polyester schade aan uw boot?

Maak een afspraak met formulier

Wij nemen contact met u op

6 + 2 =

Stalling

“Winter of zomer, er is altijd een plek”

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare bootstalling met een veelzijdig aanbod voor zowel binnen als buitenstalling? Tiger Marine Center helpt u graag op weg en kan voor u tijdens de stalling periode alle werkzaamheden aan uw boot uitvoeren. Voor meer informatie neem contact met ons op! 

Vandaag een ligplaats nodig?

Wij nemen uw boot gegevens op

Er wordt een ligplaats klaar gemaakt

U brengt uw boot

Reparatie

“Motoren reparatie en onderhoud”

Uw buitenboord motor kan tijdens het varen defect raken. Reparatie is dan noodzakelijk. Onze opgeleide monteurs hebben de nodige kennis om de oorzaak van het defect snel op te sporen en te repareren. Al deze werkzaamheden verrichten wij in onze eigenwerkplaats en kunnen wij snel en vakkundig het probleem verhelpen! Voor alle buitenboord en inboard motoren bent u bij ons aan het juiste adres!

Meldt je reparatie vandaag aan

Maak een afspraak met formulier

Breng je motor naar ons toe

Hal je gerepareerde motor op

7 + 10 =

Maak een afspraak

Wij doen de reparatie

We nemen contact na reparatie

Zeilmakerij

Voor ieder maat boot

Tiger Marine Center is het adres voor het maken van uw afdekzeil. Wij maken passende afdekzeilen voor uw RIB, sportboot, sloep of consoleboot. Deze zeilen zijn zowel geschikt voor in de jachthaven of voor transport. Ook bent u bij ons aan het juiste voor een cabrioletkap voor uw sloep of biminitop voor u boot. Bij intresse neem contact met ons op!

Hoe maken we snel een zeil klaar?

Waarvoor heeft u een zeil nodig?

Of heeft u een cabrioletkap nodig?

Wij brengen een offerte uit

Wij maken een nieuwe zeil

Transport

Voor ieder maat boot

Tigermarinecenter kan in eigenbeheer uw boot vervoeren tot 3000 kilo en tot 9 meter lang! Voor grotere boten en internationaal transport neem dan contact op met www.vandewetering.nl 

Wij brengen uw boot overal

Hoe groot is uw boot?

Waar is de bestemming?

Wij brengen een offerte uit.

Uw boot wordt geleverd op locatie.