Diensten

In de showroom en werkplaats van Tiger Marine Center in Rotterdam kunt u terecht voor diverse diensten. Deze diensten zijn onder andere reparaties, onderhoud, stalling en verkoopbemiddeling voor motoren, boten en trailers. Wij informeren u graag over deze werkzaamheden en nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, onder het genot van een kopje koffie.

Motoren reparatie / onderhoud

Uw buitenboord motor kan tijdens het varen defect raken. Reparatie is dan noodzakelijk. Onze opgeleide monteurs hebben de nodige kennis om de oorzaak van het defect snel op te sporen en te repareren. Al deze werkzaamheden verrichten wij in onze eigenwerkplaats en kunnen wij snel en vakkundig het probleem repareren! Voor alle buitenboord en inboard motoren bent u bij ons aan het juiste adres!

Polyester reparatie

Wij kunnen alle polyester werkzaamheden voor u verrichten van een gellcoat reparatie tot een complete zijkant van een boot, ook in samen werking met uw verzekering. In opdracht van de klant maken wij ook schade expertise voor uw verzekering, voor meer informatie neem contact met ons op! 

Zeilmakerij

Tiger Marine Center is het adres voor het maken van uw afdekzeil. Wij maken passende afdekzeilen voor uw RIB, sportboot, sloep of consoleboot. Deze zeilen zijn zowel geschikt voor in de jachthaven of voor transport. Ook bent u bij ons aan het juiste voor een cabrioletkap voor uw sloep of biminitop voor u boot. Bij intresse neem contact met ons op!

Boottransport

Tigermarinecenter kan in eigenbeheer uw boot vervoeren tot 3000 kilo en tot 9 meter lang! Voor grotere boten en internationaal transport neem dan contact op met www.vandewetering.nl 

Winterstalling

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare bootstalling met een veelzijdig aanbod voor zowel binnen als buitenstalling? Tiger Marine Center helpt u graag op weg en kan voor u tijdens de stalling periode alle werkzaamheden aan uw boot uitvoeren. Voor meer informatie neem contact met ons op! 

Bemiddeling

Tiger Marine Center heeft een jarenlange ervaring met het verkopen van boten, wij kunnen uw boot in bemiddeling voor u verkopen. Ook bestaat er een mogelijkheid dat we de boot rechtstreeks van u inkopen! 

Onze topmerken

Meer vragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u langkomen voor een afspraak?